Sunday, December 19, 2010

חזה עוף בחלב קוקוס

החומרים שבכותרת היו לי בדירה וניסיתי לאלתר מנה עם חומרים אחרים שמצאתי במקרר,
יצא טעים בצורה בלתי רגילה, באמת.

3 חזה עוף חתוכים לרצועות
חצי בטטה מבושלת ומעוכה לפירה
(לא חייבים לבשל על סיר, אפשר לקצר תהליכים במיקרו)
2 כפיות ג'ינג'ר
2 כפיות ריבה
(לדעתי אפשר גם להוסיף במקום מייפל או דבש, זה בשביל המתיקות)
בצל אחד קצוץ
שן שום קצוצה
כוס חלב קוקוס


1. מקמחים את רצועות העוף ומטגנים בממש מעט שמן עד שמשחימים מעט, ממש 2 דקות, העוף יתבשל אח"כ בחלב קוקוס.
2. בסיר קטן מטגנים את השום, הבצל והג'ינג'ר כמה דקות עד שמשחימים מעט
מתבלים במלח ופלפל
3. מוסיפים את החלב קוקוס
הבטטה
הריבה
והעוף
4. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים
מבשלים במשך 10 דקות

כדאי להגיש עם אורז, הרוטב טעים בטירוף

No comments:

Post a Comment