Stuff I cook, stuff I eat... In most of the recipes, The Hebrew is followed by an English recipe :)
Friday, January 7, 2011
עוגיות שוקולד לבן ואגוז ברזיל
טעמתי את העוגיות האלה בפעם הראשונה לפני 4 שנים בערך, מאז המתכון מעט שודרג.
הן ממש מתאימות לחורף,
לאגוזי ברזיל האפויים יש טעם שמזכיר ערמונים והשילוב עם השוקולד הלבן ממש מעולה.
מצרכים:
100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס סוכר לבן
2 כפיות תמצית וניל
חצי כפית מלח
רבע כפית אבקת אפיה
כוס קמח לבן
כוס שיבולת שועל
כ-20 אגוזי ברזיל קצוצים גס
4 כפות שוקולד לבן
אופן ההכנה:
1. מקציפים יחד את הסוכר והחמאה
מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומקציפים 2 דקות
2. לתערובת מוסיפים את הקמח, השיבולת שועל, מלח ואבקת אפיה ומערבלים על מהירות נמוכה עד שהתערבת אחידה.
3. מוסיפים את האגוזים והשוקולד ומערבבים
4. מכניסים את התערובת למקרר ל10 דקות
ובינתים מחממים תנור ל160 מעלות.
5. על נייר אפיה יוצרים בעזרת כף גושים מהתערובת ומכניסים לתנור למשהו כמו 10 דקות
העוגיות מוכנות מהר אז לשים לב שלא ישרפו!
בתאבון!
Labels:
sweet
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Awesome!
ReplyDeleteMade it at Bawley...the crowds are pleased!
yummy!!
ReplyDeletei like it and it give me new ideas.
http://xn--7dbafa9avf5cqj.org.il/
סדנת שוקולד בשרון
ReplyDeleteעוד אתר מצוין לאוהבי שוקולד.
סדנת שוקולד
ReplyDelete