Sunday, March 27, 2011

Carrot Cupcake- קאפקייק גזר ואגוזים עם קרם גבינה


מצרכים:
2 גזרים מגוררים
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
כף קינמון
ביצה
שליש כוס שמן
רבע כוס חלב
כוס קמח תופח- להוסיף בהדרגה, לפעמים צריך קצת פחות
שליש כוס סוכר חום

אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצה והסוכר
מוסיפים את השמן, החלב והגזר

2. מוסיפים את האגוזים, הקינמון
ובהדרגה את הקמח עד שהתערובת אחידה.

3. ממלאים תבנית מאפינס לגובה שני שליש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות.

לקרם גבינה:
כוס גבינה לבנה 5%
שקית סוכר וניל
כף חמאה מומסת

למרוח על הקאפקייק רק אחרי שהתקררו!

Ingredients:
2 grated carrots
1/2 cup of ground walnuts
1 tbs of ground cinnamon
1 cup self rising flour
1 egg
1/3 cup brown sugar
1/4 cup milk

preheat oven to 170 degrees celsius.

1. mix the egg with the sugar,
add the milk, oil and carrots.

2. add the nuts, cinnamon and the flour and mix well.

3. put in muffin tins in the oven for 10 minutes.

cool completely before frosting.

for the cream:
low fat whipped cream cheese (i used 5% fat)
1 bag of vanilla sugar- you can also use 1tbs sugar and 1tsp vanilla extract
1 tbs melted butter.

No comments:

Post a Comment